Christine Wendelborg [dobbelt-ve kommunikasjon]

Christine wendelborg

Fotograf og kommunikatør

 

Jeg heter Christine, født på midten av 80-tallet, oppvokst i Vestfold, men bor i Oslo med samboer Lasse og hunden vår Bob. Til daglig jobber jeg frilans med digital kommunikasjon.

Siden 2008 har jeg tatt bilder av mennesker, bedrifter og produkter som frilans fotograf. Etter hvert gikk det opp for meg at å markedsføre bedriften var minst like gøy som å fotografere. De tre siste årene har jeg derfor studert PR & markedskommunikasjon og kan nå kalle meg noe så pompøst som kommunikatør.

Etter å ha drevet enkeltpersonsforetak i 10 år vet jeg hva det vil si å jobbe for seg selv. I tillegg til å levere et produkt eller en service skal du søren meg også føre regnskap, yte fabelaktig god kundeservice, utføre alle forefallende vaktmestertjenester, i tillegg til å markedsføre hele sulamitten.

Med [dobbelt-ve kommunikasjon] ønsker jeg å lette litt på trykket og tilby tjenester innen digital kommunikasjon til deg som verken har tid, kunnskap eller interesse til å gjøre dette selv. 

 

Følg meg gjerne på Instagram. Her deler jeg i overkant mange bilder av Bob, plantene mine i tillegg til en og annen selfie.